Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi grandis 2.0 did 136pk

Stage 1 Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 170pk +25%
Koppel 310nm 400nm +29%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mitsubishi auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid uit uw Mitsubishi
 • Meer plezier ​
 • Meer koppel
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk
 • Goede Mitsubishi Grandistuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk motor tuning:

Voor het Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk is een populaire methode om je Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Mitsubishi Grandis 2.0 DiD 136pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mitsubishi chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mitsubishi auto.

Daarom is je Mitsubishi al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.