Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi colt 1.5 di-d 95pk

Stage 1 Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 120pk +26.3%
Koppel 210nm 275nm +31%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk?

De standaard software in de motor controller van uw Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Mitsubishi Colt meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s
 • Meer rijplezier uit uw Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • De beste Mitsubishi Colttuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk kan worden!

Methodes voor Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk aanpassen. Zonder de Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk chiptuning. Je Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk.

Zo doen wij buiten Mitsubishi Colt 1.5 Di-D 95pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mitsubishi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.