Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi asx 1.6 did 115pk

Stage 1 Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 270nm 330nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mitsubishi ecu tuning.

Door het chiptunen van uw Mitsubishi kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Beter geluid
 • Meer vermogen
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mitsubishi auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk ook verscheidene andere software modificaties voor Mitsubishi ASX 1.6 DID 115pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Infiniti tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mitsubishi auto en bent u uw Mitsubishi dus even kwijt.