Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi spacestar 1.9 did 102pk

Stage 1 Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 129pk +26.5%
Koppel 215nm 275nm +27.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chiptunen van uw Mitsubishi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Mitsubishi Spacestar chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mitsubishi Spacestar veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Mitsubishi Spacestar meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk​
 • Beter geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 102pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Genesis ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mitsubishi auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mitsubishi baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mitsubishi auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mitsubishi zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mitsubishi doen.