Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Mitsubishi Eclipse Cross kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Mitsubishi Eclipse Cross chip tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Minder brandstof gebruik van uw Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk tuning bestanden

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk.

Specialistische Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mitsubishi Eclipse Cross 2.2 DiD 150pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mitsubishi , zonder dat hierbij veranderingen Mitsubishi baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mitsubishi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.