chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz CLK chiptunen?

De ecu van uw Mercedes-Benz CLK auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz CLK auto zult u opMercedes-Benz CLKen dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Beter geluid

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz CLK

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Mercedes-Benz CLK plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz CLK auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CLK engineer. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz CLK aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz CLK auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz CLK engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz CLK auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz CLK is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw Mercedes-Benz CLK auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Mercedes-Benz CLK chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CLK.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz CLK auto

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van de beste Mercedes-Benz CLK chiptuning software

Ontdek wat chiptuning voor u Mercedes-Benz CLK kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLK motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz CLK OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz CLK is een geliefde manier om je Mercedes-Benz CLK auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz CLK.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz CLK ECU niet te ontmantelen.

Lees een veelgestelde vraag:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz CLK chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz CLK plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz CLK auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLK genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz CLK chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat chip tuning voor uw Mercedes-Benz CLK auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLK auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz CLK chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz CLKsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de auto makers ook. Dit is hoe het werkt:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je Mercedes-Benz CLK kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je Mercedes-Benz CLK halen.

Ja, doordat je bij het Mercedes-Benz CLK chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle informatie over eco chip tuning Mercedes-Benz CLK.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Mercedes-Benz CLK ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je Mercedes-Benz CLK chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende locaties gevestigd door nederland. Hieronder kunt u al de tuning locaties zien: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz CLK chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz CLK auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz CLK doen.