Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz clk 320 cdi 211pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 275pk +30.3%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk?

De standaard software in de Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk ecu van uw Mercedes-Benz CLK is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz CLK vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer performance uit uw auto
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk?​

Voor stage één tuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk is uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk is een geliefde manier om je Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk genoemd. Hierbij pas je de Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 211pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.