Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz clk 200 k 184pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 195pk +6%
Koppel 250nm 265nm +6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Mercedes-Benz CLK zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk.

Veilige chip tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Goede Mercedes-Benz CLKchiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk. Via deze methode moet je zelfs de Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz CLK 200 K 184pk.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Suzuki tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.