Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz clk 320 cdi 224pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 224pk 275pk +22.8%
Koppel 510nm 600nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor controller van uw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Mercedes-Benz CLK vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto tuning.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz CLK zult u merken dat uw Mercedes-Benz CLK veel soepelder gaat door chip tuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk
 • De beste Mercedes-Benz CLKchiptuning software in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk!

Chiptuning Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz CLK 320 CDI 224pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning Volvo
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz , zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.