Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz clk 63 amg 481pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 481pk 530pk +10.2%
Koppel 630nm 660nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk veel soepelder gaat door Mercedes-Benz CLK chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw Mercedes-Benz
 • Beter geluid
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tunen Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk kan doen:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk
 • Gebruik van goede tuning files

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz CLK 63 AMG 481pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.