Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz clk 230 k 193pk

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 193pk 204pk +5.7%
Koppel 280nm 295nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk?

De standaard software in de motor computer van uw Mercedes-Benz CLK is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Mercedes-Benz CLK chip tunen. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid
 • Meer plezier ​
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk?​

Bij stage één chiptuning Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk.

Veilige auto tuning door

 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk tuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk kan worden!
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk. Zonder de Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk genoemd. Je Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz CLK 230 K 193pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren Jaguar
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.