chiptuning Mercedes-Benz A: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz A auto kan doen:

De ecu van uw Mercedes-Benz A is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Mercedes-Benz A een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz A heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u Mercedes-Benz Aen dat uw Mercedes-Benz A auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw auto

Beter geluid

Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz A​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz A?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz A een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz A worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz A chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz A auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz A auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz A

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Mercedes-Benz A auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz A OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz A is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz A zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Mercedes-Benz A auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Mercedes-Benz A. Met deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz A ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Mercedes-Benz A Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz A auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz A chiptuning. Hierbij pas je de Mercedes-Benz A auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz A haalt.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz A auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz A ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz A auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz A.

Zo doen wij naast chiptuning Mercedes-Benz A ook verscheidene andere software modificaties voor Mercedes-Benz A als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen fabrikanten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je Mercedes-Benz A kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Mercedes-Benz A! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alles over Mercedes-Benz A eco tuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Mercedes-Benz A. Je kan je ECU (de computer van je auto Mercedes-Benz A) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Mercedes-Benz A kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land hebben we vestigingen. Onze locaties kun jij hier beneden vinden: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz A dus even kwijt.