Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz a 160 cdi 75pk

Stage 1 Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 105pk +40%
Koppel 160nm 210nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz A vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz A kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Comfortabeler rijden​​
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk
 • Exclusief gebruik van de beste Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk tuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz A 160 CDI 75pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.