Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz a 200 cdi 136pk

Stage 1 Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 170pk +25%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Mercedes-Benz
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw Mercedes-Benz

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz auto
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Mercedes-Benz Achiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz A 200 CDI 136pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz doen.