Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz a 180 (1.3t) 136pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Mercedes-Benz A is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz A vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Mercedes-Benz A tunen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk
 • Gebruik van beste tuning software
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk OBD chiptuning

OBD tuning Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk is een populaire manier om je Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Mercedes-Benz A 180 (1.3T) 136pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning DS
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.