Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz a 45 amg 360pk

Stage 1 Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 360pk 400pk +11.1%
Koppel 450nm 520nm +15.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk ecu van uw Mercedes-Benz A is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Mercedes-Benz A tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk?​

Voor stage 1 chiptuning Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk tuning files
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Mercedes-Benz A 45 AMG 360pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz A 45 AMG 360pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz A 45 AMG 360pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Seat
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.