chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Venga auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Kia Venga auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In enkele uren kan je Kia Venga met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Kia Venga auto zult u Kia Vengaen dat uw Kia Venga veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Sportiever geluid uit uw Kia

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Kia Venga auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Kia Venga auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Kia Venga auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Kia Venga engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Kia Venga engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Kia Venga een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Kia Venga chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Kia Venga.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Kia Venga

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Kia Venga auto wordt!

Methodes voor Kia Venga motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Kia Venga OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Venga is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Kia Venga chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Kia Venga door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Kia Venga ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Kia Venga auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Kia Venga chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Kia Venga chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Venga haalt.

Stage 2 Kia Venga chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Kia Venga auto.

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Kia Venga auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Kia Venga auto.

Zo doen wij naast Kia Venga chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Kia Venga als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Kia Venga chiptunen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Kia Venga producent je Kia Venga kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto Kia Venga halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alle informatie over Kia Venga eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Kia Venga. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Onze locaties kun je beneden vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Kia Venga auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia Venga auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.