Kia Venga 1.4 CRDi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia venga 1.4 crdi 75pk

Stage 1 Kia Venga 1.4 CRDi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 125pk +66.7%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Venga 1.4 CRDi 75pk kan doen:

De ecu software van uw Kia Venga 1.4 CRDi 75pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Kia Venga een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Kia Venga door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Kia Venga veel lekkerder rijdt door tuning Kia Venga 1.4 CRDi 75pk. Je Kia Venga 1.4 CRDi 75pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Kia Venga 1.4 CRDi 75pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier uit uw Kia Venga 1.4 CRDi 75pk​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Kia Venga 1.4 CRDi 75pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Kia Venga 1.4 CRDi 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Kia Venga 1.4 CRDi 75pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Venga 1.4 CRDi 75pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Kia Venga 1.4 CRDi 75pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Goede Kia Vengatuning software in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Kia Venga 1.4 CRDi 75pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Kia Venga 1.4 CRDi 75pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Kia Venga 1.4 CRDi 75pk OBD chiptuning

OBD tuning Kia Venga 1.4 CRDi 75pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Kia Venga 1.4 CRDi 75pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Kia Venga 1.4 CRDi 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Kia Venga 1.4 CRDi 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Kia Venga 1.4 CRDi 75pk!

Chiptuning Kia Venga 1.4 CRDi 75pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Kia Venga 1.4 CRDi 75pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Kia Venga 1.4 CRDi 75pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Kia Venga 1.4 CRDi 75pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Kia Venga 1.4 CRDi 75pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Kia Venga 1.4 CRDi 75pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Kia Venga 1.4 CRDi 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Venga 1.4 CRDi 75pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Venga 1.4 CRDi 75pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.