Kia Venga 1.4 CRDi 77pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia venga 1.4 crdi 77pk

Stage 1 Kia Venga 1.4 CRDi 77pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 77pk 125pk +62.3%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Venga 1.4 CRDi 77pk auto chiptunen?

De ecu van uw Kia Venga is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Kia Venga 1.4 CRDi 77pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Kia Venga 1.4 CRDi 77pk
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Kia Venga 1.4 CRDi 77pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Kia Venga 1.4 CRDi 77pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Kia Venga 1.4 CRDi 77pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van beste tuning files
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Kia Venga 1.4 CRDi 77pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Kia Venga 1.4 CRDi 77pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Kia Venga 1.4 CRDi 77pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Kia Venga 1.4 CRDi 77pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Kia Venga 1.4 CRDi 77pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Kia Venga 1.4 CRDi 77pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Kia Venga 1.4 CRDi 77pk!

Stage 2 Kia Venga 1.4 CRDi 77pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Kia Venga 1.4 CRDi 77pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Venga 1.4 CRDi 77pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Venga 1.4 CRDi 77pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Kia Venga 1.4 CRDi 77pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Kia Venga 1.4 CRDi 77pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Venga 1.4 CRDi 77pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Cupra ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Kia auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.