Kia Venga 1.6 CRDi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia venga 1.6 crdi 115pk

Stage 1 Kia Venga 1.6 CRDi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 255nm 320nm +25.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Kia Venga 1.6 CRDi 115pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Kia Venga een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Kia Venga 1.6 CRDi 115pk gaat u merken dat uw Kia Venga 1.6 CRDi 115pk veel lekkerder gaat door Kia Venga tunen. Je Kia Venga zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw Kia

Hoe gaat dat precies, chippen van een Kia Venga 1.6 CRDi 115pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Kia Venga 1.6 CRDi 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Kia Venga 1.6 CRDi 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Kia Venga 1.6 CRDi 115pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Kia Venga 1.6 CRDi 115pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Kia Venga 1.6 CRDi 115pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Goede Kia Vengachiptuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor u Kia Venga 1.6 CRDi 115pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Kia Venga 1.6 CRDi 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Venga 1.6 CRDi 115pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Kia Venga 1.6 CRDi 115pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Kia Venga 1.6 CRDi 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Kia Venga 1.6 CRDi 115pk met meer kracht, zonder dat je Kia Venga 1.6 CRDi 115pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Kia Venga 1.6 CRDi 115pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Kia Venga 1.6 CRDi 115pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Venga 1.6 CRDi 115pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Kia Venga 1.6 CRDi 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Venga 1.6 CRDi 115pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Venga 1.6 CRDi 115pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Kia , zonder dat hierbij veranderingen Kia baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Kia auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.