Kia Venga 1.4 CRDi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia venga 1.4 crdi 90pk

Stage 1 Kia Venga 1.4 CRDi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 125pk +38.9%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Kia Venga 1.4 CRDi 90pk?

De standaard software in de motor controller van uw Kia Venga 1.4 CRDi 90pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Kia Venga 1.4 CRDi 90pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Kia Venga 1.4 CRDi 90pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Kia Venga 1.4 CRDi 90pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Kia Venga 1.4 CRDi 90pk
 • Geluid klinkt sportiever
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Kia Venga 1.4 CRDi 90pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Kia Venga 1.4 CRDi 90pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Kia Venga 1.4 CRDi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Kia Venga 1.4 CRDi 90pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Kia Venga 1.4 CRDi 90pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Kia Venga 1.4 CRDi 90pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Kia Venga 1.4 CRDi 90pk kan worden!
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Kia Venga 1.4 CRDi 90pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Kia Venga 1.4 CRDi 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Kia Venga 1.4 CRDi 90pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Kia Venga 1.4 CRDi 90pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Kia Venga 1.4 CRDi 90pk.

Daardoor is dit een voordelige Kia Venga 1.4 CRDi 90pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Kia Venga 1.4 CRDi 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Kia Venga 1.4 CRDi 90pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Kia Venga 1.4 CRDi 90pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Kia Venga 1.4 CRDi 90pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Venga 1.4 CRDi 90pk. Hierbij pas je de Kia Venga 1.4 CRDi 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Kia Venga 1.4 CRDi 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Kia Venga 1.4 CRDi 90pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.