chiptuning: elke Kia Stinger auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Stinger chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u Kia Stingeren dat uw Kia Stinger veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw auto

Sportiever geluid

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Kia Stinger

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Kia Stinger auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Kia Stinger worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Kia Stinger chiptuning engineer onderworpen. Deze Kia Stinger ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Kia Stinger auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Kia Stinger een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Kia Stinger auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Eerst een goede back-up

De beste Kia Stingertuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Kia Stinger motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Kia Stinger OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Kia Stinger is een populaire methode om je Kia Stinger auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Kia Stinger auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Kia Stinger ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Kia Stinger chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Kia Stingertuning maak je fysieke wijzigingen aan de Kia Stinger auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Stinger. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Kia Stinger chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Kia Stinger.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Specialistische Kia Stinger ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Kia Stinger auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Stinger.

Zo doen wij naast Kia Stinger chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Kia Stinger auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Kia Stinger chiptunen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Kia Stinger producent je auto Kia Stinger kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto Kia Stinger halen.

Ja, je auto Kia Stinger chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto Kia Stinger chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Kia Stinger je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer info over Kia Stinger eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto Kia Stinger. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Kia Stinger beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je auto Kia Stinger is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. Hieronder is het mogelijk om al onze locaties bekijken: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia Stinger.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.