Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia stinger 3.3 v6 bi-turbo 370pk

Stage 1 Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 370pk 400pk +8.1%
Koppel 510nm 610nm +19.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Kia Stinger zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk?​

Voor stage 1 tuning Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk waarborgen. Zonder uw Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk is een geliefde manier om je Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk haalt.

Voor wie alles uit hun Kia Stinger 3.3 V6 Bi-Turbo 370pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Seat
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.