Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia stinger 2.0 turbo 245pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Kia Stinger is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chiptuning Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Mooier geluid
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk kan doen:

Methodes voor Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk. Zonder de Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over Kia Stinger 2.0 Turbo 245pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Isuzu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Kia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia doen.