chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Ford Fusion (USA) is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Fusion (USA) is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Ford Fusion (USA) gaat u Ford Fusion (USA)en dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt harder

Aangenaam rijden​ met uw Ford Fusion (USA)​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Fusion (USA) auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Fusion (USA) engineer. Daarna verzenden we de software van uw Ford Fusion (USA) aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Fusion (USA).

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Fusion (USA) auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Ford Fusion (USA) chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Fusion (USA)

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste tuning software

Ontdek wat het chippen voor uw Ford Fusion (USA) auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Fusion (USA) motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Fusion (USA) OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fusion (USA) is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Fusion (USA) auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Ford Fusion (USA) chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Ford Fusion (USA) auto. Via deze manier moet je zelfs de Ford Fusion (USA) ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Door het Ford Fusion (USA) auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Ford Fusion (USA) Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Ford Fusion (USA)tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ford Fusion (USA). Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Fusion (USA). Hierbij pas je de Ford Fusion (USA) auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Fusion (USA) haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Ontdek wat auto laten chippen voor u Ford Fusion (USA) auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Fusion (USA) auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Fusion (USA) autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Ford Fusion (USA) fabrikanten ook. Dit werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je Ford Fusion (USA) kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Ford Fusion (USA) fabrikant het maximale uit je auto Ford Fusion (USA) halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over eco chip tuning Ford Fusion (USA).

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Ford Fusion (USA). Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Ford Fusion (USA) ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je Ford Fusion (USA) is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. Onze tuning locaties kun jij hier beneden bekijken: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford Fusion (USA) zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford Fusion (USA) doen.