Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fusion (usa) 1.5 ecoboost 178pk

Stage 1 Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 178pk 190pk +6.7%
Koppel 240nm 340nm +41.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk kan worden!
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Fusion (USA) 1.5 EcoBoost 178pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.