Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford fusion (usa) 1.6 ecoboost 180pk

Stage 1 Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 205pk +13.9%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Fusion (USA) is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto ecu tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk
 • Meer performance
 • Aangenaam rijden​ met uw Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk​

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk
 • Exclusief gebruik van de beste Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk tuning software
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor uw Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Fusion (USA) 1.6 EcoBoost 180pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.