chiptuning Citroën SpaceTourer: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën SpaceTourer?

De standaard software in de Citroën SpaceTourer ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën SpaceTourer auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën SpaceTourer auto gaat u opCitroën SpaceToureren dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Je Citroën SpaceTourer auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Citroën SpaceTourer:​​

Sportiever karakter uit uw Citroën

Geluid klinkt harder

Aangenaam rijden​​

Verminderd brandstof gebruik van uw Citroën SpaceTourer

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën SpaceTourer een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Citroën SpaceTourer auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Citroën SpaceTourer chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën SpaceTourer past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën SpaceTourer. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën SpaceTourer auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Citroën SpaceTourer nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Citroën SpaceTourer chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Citroën SpaceTourer auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën SpaceTourer

Speciale accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Citroën SpaceTourer chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Citroën SpaceTourer wordt!

Verschillende vormen Citroën SpaceTourer motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën SpaceTourer OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën SpaceTourer is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën SpaceTourer.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Citroën SpaceTourer. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Citroën SpaceTourer er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën SpaceTourer chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën SpaceTourer auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën SpaceTourer auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën SpaceTourer chiptuning genoemd. Je Citroën SpaceTourer auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën SpaceTourer auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Citroën SpaceTourer auto kan doen:

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Citroën SpaceTourer kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën SpaceTourer.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Citroën SpaceTourer fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer uitleg over Citroën SpaceTourer eco chiptuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Citroën SpaceTourer. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder ziet u een kaart van onze chiptuning locaties Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Citroën SpaceTourer chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën SpaceTourer auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën SpaceTourer doen.