Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën spacetourer 1.6 bluehdi 8v 95pk

Stage 1 Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 130pk +36.8%
Koppel 210nm 320nm +52.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk?

De ecu software van uw Citroën SpaceTourer is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën SpaceTourer kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën SpaceTourer heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Citroën SpaceTourer gaat u merken dat uw Citroën SpaceTourer veel soepelder rijdt door chip tuning Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk kan doen:
 • Gebruik van de beste Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 95pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.