Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën spacetourer 2.0 bluehdi 180pk

Stage 1 Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Citroën SpaceTourer vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In een paar uur kan je Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Citroën SpaceTourer is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tuning voor u Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk OBD chiptuning

OBD tuning Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk!

Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk chiptuning. Je Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 180pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Citroën .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.