Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën spacetourer 1.6 bluehdi 8v 115pk

Stage 1 Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 150pk +30.4%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën SpaceTourer is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk gaat u merken dat uw Citroën SpaceTourer veel soepelder rijdt door Citroën SpaceTourer tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken
 • Mooier geluid uit uw Citroën

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor uw Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk kan doen:
 • Gebruik van goede Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën auto

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën SpaceTourer 1.6 BlueHDi 8V 115pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Citroën al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.