Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 370nm 450nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën ecu tuning.

Door het chiptunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier uit uw Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Goede Citroën SpaceTourertuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk wordt!

Methodes voor Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën SpaceTourer 2.0 BlueHDI 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Citroën auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.