chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Signum kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Opel Signum auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u Opel Signumen dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Je Opel Signum auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Signum

Hoe gaat dat precies, chiptuningOpel Signum?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Signum auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Signum engineer. Daarna sturen we de software van uw Opel Signum aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Opel Signum ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Opel Signum auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Opel Signum is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Opel Signum auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Signum.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Opel Signum chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Opel Signum

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw Opel Signum kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Opel Signum OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Signum is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Opel Signum auto.

Daardoor is dit een goedkope Opel Signum chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Opel Signum auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Je Opel Signum ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Opel Signum chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Signum auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Signum auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Signum auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Signum genoemd. Je Opel Signum auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Opel Signum is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Opel Signum auto.

Ontdek wat auto tuning voor u Opel Signum auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Signum.

Zo doen wij buiten chiptuning Opel Signum ook diverse andere software aanpassingen voor Opel Signum als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar anders. Dit werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto Opel Signum kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, je Opel Signum chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het Opel Signum chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alle info over eco tuning Opel Signum.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Opel Signum. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto Opel Signum beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Opel Signum chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Hier beneden ziet u een lijst van de tuning locaties Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel Signum auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel Signum auto doen.