Opel Signum 3.0 CDTi 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Signum 3.0 CDTi 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 219pk +19%
Koppel 400nm 470nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Signum 3.0 CDTi 184pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Opel Signum is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Opel Signum vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In een paar uur kan je Opel Signum door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Opel Signum 3.0 CDTi 184pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Opel
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Signum 3.0 CDTi 184pk
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Signum 3.0 CDTi 184pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Signum 3.0 CDTi 184pk waarborgen. Zonder uw Opel Signum 3.0 CDTi 184pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Opel Signum 3.0 CDTi 184pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Opel Signum 3.0 CDTi 184pk motor tuning:

Voor het Opel Signum 3.0 CDTi 184pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Signum 3.0 CDTi 184pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Signum 3.0 CDTi 184pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Opel Signum 3.0 CDTi 184pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Opel Signum 3.0 CDTi 184pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Opel Signum 3.0 CDTi 184pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Opel Signum 3.0 CDTi 184pk!

Stage 2 Opel Signum 3.0 CDTi 184pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Opel Signum 3.0 CDTi 184pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Signum 3.0 CDTi 184pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Opel Signum 3.0 CDTi 184pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Opel Signum 3.0 CDTi 184pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Opel Signum 3.0 CDTi 184pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Signum 3.0 CDTi 184pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw Opel dus even kwijt.