Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 135pk +35%
Koppel 240nm 305nm +27.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Opel Corsa is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Opel Corsa chip tunen. Je Opel Corsa zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw Opel
 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor u Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk kan doen:

Verschillende vormen Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk is een populaire methode om je Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Corsa 1.7 CDTi 100pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Rolls Royce
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw Opel auto dus even kwijt.