Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Opel Insignia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk. Je Opel Insignia zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningOpel Insignia 1.6 CDTI 136pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk kan doen:
 • De beste Opel Insigniatuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk!

Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Opel Insignia 1.6 CDTI 136pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.