Opel Astra 1.6 CDTi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Astra 1.6 CDTi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 165pk +21.3%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Astra 1.6 CDTi 136pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Opel Astra 1.6 CDTi 136pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Opel Astra 1.6 CDTi 136pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Astra zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Opel Astra chip tunen. Je Opel Astra zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Astra 1.6 CDTi 136pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Opel Astra 1.6 CDTi 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Astra 1.6 CDTi 136pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Astra 1.6 CDTi 136pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Astra 1.6 CDTi 136pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Astra 1.6 CDTi 136pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Opel Astra 1.6 CDTi 136pk wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Opel Astra 1.6 CDTi 136pk auto kan doen:

Methodes voor Opel Astra 1.6 CDTi 136pk motor tuning:

Voor het Opel Astra 1.6 CDTi 136pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Astra 1.6 CDTi 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Astra 1.6 CDTi 136pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Astra 1.6 CDTi 136pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Opel Astra 1.6 CDTi 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Opel Astra 1.6 CDTi 136pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Astra 1.6 CDTi 136pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Opel Astra 1.6 CDTi 136pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Opel Astra 1.6 CDTi 136pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Opel Astra 1.6 CDTi 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Astra 1.6 CDTi 136pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Jaguar tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.