Opel Movano 2.5 CDTi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Movano 2.5 CDTi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 260nm 335nm +28.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Opel Movano is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je Opel Movano 2.5 CDTi 100pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Opel Movano tunen. Je Opel Movano 2.5 CDTi 100pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid
 • Minder brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chiptuning Opel Movano 2.5 CDTi 100pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Movano 2.5 CDTi 100pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Movano 2.5 CDTi 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Movano 2.5 CDTi 100pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Movano 2.5 CDTi 100pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Opel Movano 2.5 CDTi 100pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Movano 2.5 CDTi 100pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Movano 2.5 CDTi 100pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Movano 2.5 CDTi 100pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede tuning files
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Movano 2.5 CDTi 100pk
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Opel Movano 2.5 CDTi 100pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Opel Movano 2.5 CDTi 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Movano 2.5 CDTi 100pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Opel Movano 2.5 CDTi 100pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Opel Movano 2.5 CDTi 100pk aanpassen. Zonder de Opel Movano 2.5 CDTi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Opel Movano 2.5 CDTi 100pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Movano 2.5 CDTi 100pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Movano 2.5 CDTi 100pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Movano 2.5 CDTi 100pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Opel Movano 2.5 CDTi 100pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Opel Movano 2.5 CDTi 100pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Movano 2.5 CDTi 100pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Cadillac ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.