Opel Astra 1.9 CDTi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Astra 1.9 CDTi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Astra 1.9 CDTi 120pk?

De ecu van uw Opel Astra 1.9 CDTi 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Opel Astra een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Astra 1.9 CDTi 120pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Opel Astra veel soepelder gaat door Opel Astra tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s uit uw Opel

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Opel Astra 1.9 CDTi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Astra 1.9 CDTi 120pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Astra 1.9 CDTi 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Astra 1.9 CDTi 120pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Opel Astra 1.9 CDTi 120pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Opel Astra 1.9 CDTi 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Opel Astra 1.9 CDTi 120pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw Opel Astra 1.9 CDTi 120pk kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Opel Astra 1.9 CDTi 120pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Opel Astra 1.9 CDTi 120pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Opel Astra 1.9 CDTi 120pk is een geliefde methode om je Opel Astra 1.9 CDTi 120pk te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Opel Astra 1.9 CDTi 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Opel Astra 1.9 CDTi 120pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Opel Astra 1.9 CDTi 120pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Astra 1.9 CDTi 120pk. Hierbij pas je de Opel Astra 1.9 CDTi 120pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Opel Astra 1.9 CDTi 120pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Opel Astra 1.9 CDTi 120pk.

Gespecialiseerde kennis over Opel Astra 1.9 CDTi 120pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Astra 1.9 CDTi 120pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Astra 1.9 CDTi 120pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel auto en bent u uw auto dus even kwijt.