Opel Astra 1.7 CDTi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Astra 1.7 CDTi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 240nm 295nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Astra 1.7 CDTi 100pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Opel Astra 1.7 CDTi 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Opel Astra tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Astra veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Opel Astra 1.7 CDTi 100pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw Opel Astra 1.7 CDTi 100pk​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Astra 1.7 CDTi 100pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Astra 1.7 CDTi 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 100pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Opel Astra 1.7 CDTi 100pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Astra 1.7 CDTi 100pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Opel Astra 1.7 CDTi 100pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel Astra 1.7 CDTi 100pk
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Astra 1.7 CDTi 100pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 100pk is een populaire methode om je Opel Astra 1.7 CDTi 100pk te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Opel Astra 1.7 CDTi 100pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Opel Astra 1.7 CDTi 100pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Opel Astra 1.7 CDTi 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Opel Astra 1.7 CDTi 100pk!

Chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 100pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Opel Astra 1.7 CDTi 100pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Astra 1.7 CDTi 100pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Astra 1.7 CDTi 100pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Jeep ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.