Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 145pk +20.8%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk chiptunen?

De ecu software van uw Opel Vivaro is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Vivaro heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk. Je Opel Vivaro zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk
 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk kan worden!
 • Goede Opel Vivarochiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Opel auto
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Opel Vivaro 1.6 DCi (Euro 6) 120pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.