Opel Astra 1.6 Turbo 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Astra 1.6 Turbo 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 240pk +20%
Koppel 280nm 350nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Astra 1.6 Turbo 200pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Opel Astra is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Opel kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Opel Astra 1.6 Turbo 200pk veel lekkerder rijdt door Opel Astra tunen. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid
 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Opel Astra 1.6 Turbo 200pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Astra 1.6 Turbo 200pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Astra 1.6 Turbo 200pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Astra 1.6 Turbo 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Astra 1.6 Turbo 200pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Opel Astra 1.6 Turbo 200pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Opel Astra 1.6 Turbo 200pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Opel Astra 1.6 Turbo 200pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Astra 1.6 Turbo 200pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Astra 1.6 Turbo 200pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Opel Astra 1.6 Turbo 200pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Opel Astra 1.6 Turbo 200pk.

Daardoor is dit een voordelige Opel Astra 1.6 Turbo 200pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Opel Astra 1.6 Turbo 200pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Opel Astra 1.6 Turbo 200pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Opel Astra 1.6 Turbo 200pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Opel Astra 1.6 Turbo 200pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Astra 1.6 Turbo 200pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Opel Astra 1.6 Turbo 200pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Opel Astra 1.6 Turbo 200pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Opel Astra 1.6 Turbo 200pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Astra 1.6 Turbo 200pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Astra 1.6 Turbo 200pk.

Zo doen wij buiten Opel Astra 1.6 Turbo 200pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Opel Astra 1.6 Turbo 200pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Jeep
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.