Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 165pk +17.9%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft tuning Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk?

De ecu van uw Opel Mokka is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Mokka kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s uit uw Opel
 • Sportiever geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Goede Opel Mokkatuning files in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Opel auto

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk.

Daardoor is dit een goedkope Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk aanpassen. Zonder de Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk. Je Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Opel Mokka 1.4 Turbo 140pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Mokka 1.4 Turbo 140pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Pontiac zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.