Opel Frontera 2.2 DTI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel frontera 2.2 dti 115pk

Stage 1 Opel Frontera 2.2 DTI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 260nm 330nm +26.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Opel Frontera 2.2 DTI 115pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Opel Frontera 2.2 DTI 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Opel Frontera 2.2 DTI 115pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Frontera 2.2 DTI 115pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Opel Frontera 2.2 DTI 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Frontera 2.2 DTI 115pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Opel Frontera meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chiptuning Opel Frontera 2.2 DTI 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Frontera 2.2 DTI 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Frontera 2.2 DTI 115pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Opel Frontera 2.2 DTI 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Opel Frontera 2.2 DTI 115pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Frontera 2.2 DTI 115pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede Opel Frontera 2.2 DTI 115pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Opel Frontera 2.2 DTI 115pk wordt!
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Opel Frontera 2.2 DTI 115pk motor tuning:

Voor het Opel Frontera 2.2 DTI 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Opel Frontera 2.2 DTI 115pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Opel Frontera 2.2 DTI 115pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Opel Frontera 2.2 DTI 115pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Opel Frontera 2.2 DTI 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Frontera 2.2 DTI 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Opel Frontera 2.2 DTI 115pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Opel Frontera 2.2 DTI 115pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Opel Frontera 2.2 DTI 115pk. Hierbij pas je de Opel Frontera 2.2 DTI 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Opel Frontera 2.2 DTI 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Opel Frontera 2.2 DTI 115pk.

Gespecialiseerde kennis over Opel Frontera 2.2 DTI 115pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Opel Frontera 2.2 DTI 115pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.