Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 152pk 180pk +18.4%
Koppel 235nm 290nm +23.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Opel Mokka tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Harder geluid
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk.

De chiptuning Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk motor tuning:

Voor het Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk. Via deze manier moet je zelfs de Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk ECU niet te ontmantelen.

Je Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk. Hierbij pas je de Opel Mokka 1.4 Turbo 152pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Mokka 1.4 Turbo 152pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Opel .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Opel .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw auto dus even kwijt.