Opel Insignia GSI 2.0T 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel insignia gsi 2.0t 230pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Insignia GSI 2.0T 230pk chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Opel Insignia GSI 2.0T 230pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Opel auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Opel Insignia met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Opel Insignia is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Opel Insignia tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Harder geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Opel Insignia GSI 2.0T 230pk
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Opel Insignia GSI 2.0T 230pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Insignia GSI 2.0T 230pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Insignia GSI 2.0T 230pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Opel Insignia GSI 2.0T 230pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Opel Insignia GSI 2.0T 230pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Insignia GSI 2.0T 230pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Opel Insignia GSI 2.0T 230pk tuning files
 • Ontdek wat het chippen voor u Opel Insignia GSI 2.0T 230pk kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Opel Insignia GSI 2.0T 230pk motor tuning:

Voor het Opel Insignia GSI 2.0T 230pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Insignia GSI 2.0T 230pk OBD chiptuning

OBD tuning Opel Insignia GSI 2.0T 230pk is een veelvoorkomende methode om je Opel Insignia GSI 2.0T 230pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Insignia GSI 2.0T 230pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Opel Insignia GSI 2.0T 230pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Opel Insignia GSI 2.0T 230pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Insignia GSI 2.0T 230pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Opel Insignia GSI 2.0T 230pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Insignia GSI 2.0T 230pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Insignia GSI 2.0T 230pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Opel Insignia GSI 2.0T 230pk chiptuning. Hierbij pas je de Opel Insignia GSI 2.0T 230pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Opel Insignia GSI 2.0T 230pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Insignia GSI 2.0T 230pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.