Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.7 cdti 130pk

Stage 1 Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 165pk +26.9%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk?

De ecu software van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Opel Corsa een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk zult u merken dat uw Opel Corsa veel soepelder rijdt door chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk​
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk tuning bestanden
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor u Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk ECU niet te ontmantelen.

Je Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk ook diverse andere software aanpassingen voor Opel Corsa 1.7 CDTi 130pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Opel auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Opel en bent u uw auto dus even kwijt.