Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel corsa 1.4 turbo 100pk

Stage 1 Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 165pk +65%
Koppel 200nm 265nm +32.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Opel Corsa een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Opel Corsa gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chip tuning Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter uit uw Opel
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningOpel Corsa 1.4 Turbo 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk
 • Goede Opel Corsachiptuning files in gebruik
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor u Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Opel Corsa 1.4 Turbo 100pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Corsa 1.4 Turbo 100pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning Isuzu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel , zonder dat hierbij veranderingen Opel baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel auto doen.