Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel crossland x 1.2 turbo 130pk

Stage 1 Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 150pk +15.4%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Opel Crossland X is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw Opel auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Opel Crossland X chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s
 • Beter geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • De beste Opel Crossland Xtuning bestanden in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor uw Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk met meer performance, zonder dat je Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Opel Crossland X 1.2 Turbo 130pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Ford tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Opel auto, zonder dat hierbij aanpassingen Opel baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Opel auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.