Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Opel vivaro 1.9 cdti 100pk

Stage 1 Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk chiptunen?

De ecu van uw Opel Vivaro is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Opel Vivaro kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Opel Vivaro chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • De beste Opel Vivarochiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk motor tuning:

Voor het Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk. Je Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Opel Vivaro 1.9 CDTi 100pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu Hyundai
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Opel chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Opel auto.

Daarom is je Opel al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Opel doen.